Команда ресторана «Гра з вогнем» провела ужин Украинской кухни в Совете Европы.

12.09.2017

11 сентября на официальном приеме по случаю Дня Независимости Украины в Страсбурге гостей угощали лучшими блюдами авторской украинской кухни от шеф-повара ресторана «Гра з вогнем» (семья Середюк).

фото: instagram.com/alex_yakutov/

Анонсировал новость на своей странице в facebook Посол Украины в Совете Европы Дмитрий Кулеба:

«У понеділок Рада Європи спокушатиметься сучасною українською кухнею на прийнятті з нагоди Дня незалежності та 20-річчя набуття чинності для України Конвенцією про права людини. Для цього Алекс Якутов (шеф-кухар ресторану «Гра з вохнем» — ред.) привіз до Страсбурга з України свою команду, а також копчене борошно, насіння коноплі, карпатську овечу бринзу дворічної витримки, мед смерековий, обсмалене соломою вінницьке сало, бесарабську копчену паприку, карпатську гірську форель холодного копчення, закваску хлібну на сосні та акації. Це, до речі, бомба, які делікатеси у нас в Україні є. І прикро, що ми мало їх знаємо. Шукайте і їжте українське)»

на фото слева направо: Тарас Середюк, Евгения Кулеба, Оксана Середюк, Дмитрий Кулеба